fourschosevergedickmarpblogaticanin.co

recommend you visit site which..

Quotes by DEFAULT

ОЈОµ ОёО­О»П‰ - О”О®ОјО·П„ПЃО± О‘ПѓПѓО±ПЃО№ПЋП„ОїП… - О‰П„О±ОЅ ПЂОїП… О»ОµП‚ (CD, Album)

8 thoughts on “ ОЈОµ ОёО­О»П‰ - О”О®ОјО·П„ПЃО± О‘ПѓПѓО±ПЃО№ПЋП„ОїП… - О‰П„О±ОЅ ПЂОїП… О»ОµП‚ (CD, Album)

  1. -Обвинетите на 29 јуни година околу часот на бул. Александар Македонски во Скопје, на автобуската постојка пред фабриката Алкалоид, му пристапиле на оштетениот и .
  2. Изменама и допунама Закона о акцизама („Сл. гласник РС“, бр. /16) прописано је да је од године обвезник акцизе дужан да Образац ПП ОА поднесе у року од 15 дана по истеку.
  3. По наредба на Обвинителството за гонење на организиран криминал и корпција, одземен и е мобилниот телефон на специјалната обвинителка Катица.
  4. По меѓународна истражна постапка, надлежен обвинител од Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција до Основниот суд Скопје 1 – Скопје поднесе обвинителен акт против три лица.
  5. Закона о јавним набавкама (''Сл. гл. РС'' бр. / и 14/), у року који не може бити дужи од 10 дана од дана отварања понуда, уз примену критеријума економски најповољнија понуда.
  6. Основното јавно обвинителство – Скопје денеска до Кривичниот суд поднесе обвиненија со кои се опфатени 8 лица, заедно со предлог мерки за обезбедување присуство.
  7. Основното јавно обвинителство Скопје направи проверки постапувајќи по предмет оформен по допрен глас во јануари годинава за кривично дело Загадување на животната средина и природата од чл од Кривичниот законик.
  8. Закона о високом образовању („Службени Гласник РС" број 76/, / - аутентично тумачење, 97/, 44/, 93/, 89/ и 99/, 45/ – аутентично тумачење и .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© fourschosevergedickmarpblogaticanin.co 2019 All Rights Reserved.